Allt för spabad utomhus och spabadkar

Allt för spabad utomhus och spabadkar

Ett spabad är, enkelt uttryckt, ett större badkar med uppvärmt vatten. Vanligtvis är ett spabadkar utrustat med värmare, någon form av rening och munstycken för luft och vatten. Det behöver förhållandevis lite tillsyn och underhåll. Vanligtvis kan det räcka med de tillfällen det nyttjas.

Hitta rätt spabad för dig bland våra olika modeller. Vad har du för önskemål och behov? Fundera över vad som är viktigt för just ditt utomhus spa, du kan om du vill själv jämföra olika spabad med hjälp av vår jämförelsetabell.

När du besöker Spabadsbutiken möts du av kunnig personal som kan guida dig i ett stort sortiment av spabad och tillbehör. Vi besvarar frågor och ger tips utifrån gedigen kunskap om ergonomi, installation, elsäkerhet samt vattenrening. Valfrihet, trygghet och service ingår alltid när du vänder dig till oss.

Våra leverantörer av spabad

viskanlogoViskan Spa är något så unikt som en svensk spabadstillverkare. Med alla de fördelar som det innebär; genomgående hög svensk kvalitet, närhet till tillverkaren och en mängd patenterade lösningar. Viskan Spa har i dagsläget femton modeller.

 

logo_westerbergs

    Westerbergs har byggt harmoni och välbefinnande i över trettio år. Nu har de också flyttat ut under stjärnorna, månen och solen och erbjuder idag fyra olika modeller. Samtliga spabad med stilren design, mjukt formspråk med släta ytor och rena linjer.

Observera att Westerbergs ej säljs i butiken i Vellinge.

 

 

Lär dig allt om spabad! Besök Spabadsskolan.

Du är välkommen in i någon av våra butiker, eller kontakta oss direkt!


© Copyright 2019