•  Fri frakt vid köp över 499 kr
  •  Snabba leveranser

 

0
0 kr

Spabad från Viskan Spa

Spabad byggda för svenska förhållanden! Viskan Spa är något så unikt som en svensk tillverkare av spabad. Med alla de fördelar som det innebär som genomgående hög svensk kvalitet, byggda för svenska förhållanden, närhet till tillverkaren och en mängd patenterade lösningar. Viskan står själva för eventuella garantiåtgärder. Tryggt spabad ägande hela vägen.

Kampanj White Selection

Köp ett valfritt Viskan spabad med helvit skalskiva och vita jets så erhåller du nedan rabatter:

- Valfritt bad i V-serien ger er 10 000 kr rabatt
- Bokö/Sandö White Edition ger er 6 500 kr rabatt
- Valfritt bad i S-serien ger er 5 000 kr rabatt

Kampanjen gäller t.o.m. 30 april 2023

Kampanj White Selection

Storlek

 

Varför välja Viskan Spa?

I Sverige kan det skilja över 50°C mellan vinter och sommar. Men det är inte kylan som är värsta utmaningen – utan den råa fukten och vinden. Att bada spabad ute på vintern är kanske det bästa badet du kan göra. Men då gäller det att du sitter bra och tillbakalutad med vatten över axlarna – annars blir det kallt. Att vi i Skandinavien dessutom är lite längre gör designen och sittdjupet extra viktigt. Det är därför ett Viskan spabad är lite djupare än de andra baden på marknaden – provsitt och testa själv. Viskans spabad är dokumenterat energisnåla, tack vare flera lager av isolering och luftbarriärer likväl som vi återanvänder värmen från spabadets pumpar. En annan fördel med vår isolering är att spabaden är mycket servicevänliga och lätta att sköta, vilket kan spara dig många tusenlappar i framtiden. Låg energikostnad + servicevänligt = bästa möjliga driftsekonomi.

Varför köpa ett spabad?

Vatten är en förutsättning för allt liv och det är kanske därför vi människor har en naturlig dragning till vatten. I vattnet känner vi oss tyngdlösa, livfulla och rofyllda på en och samma gång. Ett varmt spabad är det perfekta sättet att varva ner och återhämta sig efter en intensiv dag. Kliv ner, låt din kropp absorbera värmen, och känn hur musklerna slappnar av. Hälsofördelarna med ett varmt spa- & massagebad är många. När kroppen värms upp ökar blodflödet och får blodkärlen att expandera. Sänkt blodtryck, minskad stress, samt tillfällig lindring av eventuell led- och muskelvärk är effekter som många upplever i samband med sina badupplevelser. Genom att låta ett utespa bli en naturlig hjärtpunkt, ett socialt nav, finns också chansen att lösgöra kvalitetstid med familj och vänner, något som också påverkar välmåendet och understödjer en positiv helhetskänsla.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen