•  Fri frakt vid köp över 499 kr
  •  Snabba leveranser

 

0
0 kr


Om oss

Spabadsbutiken grundades 2005 och öppnade sin första butik året därpå. Under åren har kunskapen ökat, både genom erfarenhet men också via löpande utbildning. Som oberoende återförsäljare för ett flertal olika varumärken över åren kunde också de som "höll måttet" förtydligas. Medan de som inte gjorde det föll bort. "För att leverera måste man prestera".

Trygghet

Då kunder har olika behov och önskemål kunde vi anpassa vårt utbud till att tillfredsställa de flesta. Vad som ändå var/är gemensamt är behovet av trygghet. Trygghet i att få rätt vägledning till rätt spabad. Trygghet i att få råd kring skötsel av spabad. Och trygghet i att få hjälp om något skulle hända med spabadet.

Viskan Spa

Då Viskan Spa grundades, 2010, valde man att kontakta spabadsbutiken och ett samarbete inleddes som står sig än idag. Vi är deras äldsta återförsäljare och, under åren, fått möjligheten att påverka deras spabad med anledning av vår erfarenhet men framförallt, vår kontakt med kunderna. Läs mer om våra svenska spabad.

Butik

Idag finns vi med butik i Trollhättan och är fortsatt återförsäljare av Viskan Spa. I vår mening marknadens ledande varumärke. Stort urval av modeller, mycket prisvärda spabad med omfattande garantier. Garantier som dessutom ombesörjs av Viskan Spa själva. (Vilka kan vara bättre på att laga ett bad än de som själva byggt det).

Webshop

November 2020 öppnade Spabadsbutiken upp sin webshop: www.spabadsbutiken.se för att nå ut över hela Sverige. Med rätt produkter till rätt pris. Via webshopen håller vi fast vid ambitionen om att erbjuda ett brett urval av produkter från erkända varumärken inom allt som hör spabad till.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen