•  Fri frakt vid köp över 499 kr
  •  Snabba leveranser

 

0
0 kr

Svenska Spabad från Viskan Spa

Vi säljer svenska spabad från Viskan spa. Viskan Spa är en svensk spabadstillverkare från Skene. Genom att ha en nära relation och dialog med spabadare runt om i Sverige har de utvecklat och optimerat sina spabad för svenska förhållanden. Det är svensktillverkade spabad med smarta funktioner och hög kvalitet rakt igenom. Ett svenskt bad från Viskan Spa erbjuder härliga badupplevelser oavsett om det är sommar eller vinter. Som återförsäljare till Viskan Spabad erbjuder vi förutom föräljning av spabadet i sig även tillbehör, service, support och reservdelar till våra kunder. Här hittar du allt du behöver för att få en skön spaupplevelse i hemmet.


Svenska spabad för svenska förhållanden

Sverige kan vara lite speciellt om man jämför sommar och vinter. Det kan skilja mer än 50°C mellan en svensk vinter och sommar. Det ställer givetvis höga kvar på spabad som skall användas i Sverige. Det är dock inte kylan eller värmen i sig som är problemet utan den råa fukten och vinden. Spabad är ju oftast ett utespa som inte bara skall klara av stå ute på vintern, det skall även hålla värmen och ha fungerande funkktioner oavsett temperatur. Med utgångspunkt i detta konstruerar Viskan Spa därför sina svenska spabad med marknadens tjockaste skal, djupare sittdjup, unika reningsprocesser, driftsäkert styrsystem samt riktigt välisolerade lock som minimerar värmeförlust.

 

Välj ett bad från Viskan Spa

Här är några exempel på varför du bör välja ett svenskt spabad från Viskan!

 

Viskan spabad är tillverkade för det svenska klimatet

I Sverige kan det skilja så mycket som över 50°C mellan vinter och sommar vilket ställer höga krav på ditt spabad. Viskan Spabad tar hänsyn till detta så du kan känna dig trygg året runt oavsett var du bor i Sverige.

Sittdjupet är djupare än andra spabad

Skall man bada ute på vintern vill man gärna att vattnet går ända upp över axlarna när man sitter bekvämt. Med Viskan spabad behöver du inte sjunka ner i någon obekväm ställning för detta. Vi som bor i Sverige är dessutom ofta lite längre än övriga världen så det krävs ett djupare sittdjup för att det skall vara ett perfekt spa.

Spa med driftsäkra system

Driftsäkra spabad för långa och härliga bad året om. Viskan Spa har ett unikt dirftsäkert system med bland annat titaniumvärmare och styrsystem som gör att du kan värma upp vattnet samtidigt som du kör massagepumparna. Detta är viktigt i Sverige eftersom badet annars tappar temperaturen snabbt.

Marknadens tjockaste skal

Skalet på Viskan spabad är mer än dubbelt så tjock som är normalt och uppbyggt av både akryl och abs. Det ger skalet både styrka och flexibilitet. Det är dessutom förstärkt med flera lager av polyuretan för maximal styrka. Detta sänker ljudnivån, förbättrar isoleringen och är dessutom mer miljövänligt än normal glasfiberförstärkning.

Optimal isolering

Viskans spabad är vädligt energisnåla i och med flera lager av isolering och luftbarriärer. Värmen återanvänds dessutom från spabadets pumpar. Viska Spa är även väldigt lätta att sköta om vilket kan spara mycket pengar i framtiden. 

Vattenrening i världsklass

Viskan spa har tagit fram ett unikt vattenreningssystem som heter Aqua Clear System. De är unika med antibakteriell slang, AOP – avancerad oxiderings-process (ozon och UV-C ljus), kraftfulla filter och en energisnål och programmerbar cirkulationspump. Allt detta gör att du inte behöver ha lika mycket kemikalier som du annars skulle behöva.

Separat cirkulationspump

Viskan Spa använder en separat och programmerings cirkulationspump i alla sin spabad. Du får då ett tystare bad med en låg enerigkostnad och kan dessutom själv kan styra hur ofta du vill vattnet skall filtreras. Detta gör att slitaget på massagepumparna minskar och håller längre.

Marknades bästa spalock

Viskap spabad har ett av marknadens bästa spalock. Värmen stiger uppåt och ett bra lock är en av de viktigaste komponenterna för att bevara värmen. Locket är tjockt och gjort av en högdensitetscellplast som har en mycket god isolationsförmåga.

 

Beställ ditt svenska spabad från Spabadsbutiken

Viskan Spabad S-serien | Viskan Spabad V-serien | Specialbad
 

 

Viskan Spa Spabad Series


Leverantörens hemsida finns här

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen