•  Fri frakt vid köp över 499 kr
  •  Snabba leveranser

 

0
0 kr

Spalock med hög värmeisolering!

Våra spalock är anpassade till svenskt klimat med hög värmeisolering. Thermolocken, som de också kallas, har isolerskivor av hög densitet och hanterar regn, kyla och vind. De är något högre vid vikdelen så regnvatten rinner av. Spalock är ett av de viktigaste tillbehören till ditt spabad då det hjälper till att hålla värmen uppe vilket medför att du sparar energi och onödiga uppvärmningskostnader. Med våra spalock kan du vara säker på att vattnet håller rätt temperatur!

Spalocken från Viskan Spa finns i 2 olika typer av material, vinyl och textil. Vinyl är ett slitstarkt och bra material som är särskilt lämpligt till spabadslock. Textil (Weather Shield) är en polyesterväv som är utformad för att vara flexibel och enkel att använda. Weather Shield har en hög UV-, vatten- och mögelresistens och har utmärkt slitstyrka. Viskan Spalock har en hörnradie på 25 cm, så mät ditt spalock för att se om det passar till just ditt spabad!

Så här mäter du ditt spalock

 

Så här mäter du ditt spalock

Om du inte har ett spabad från Viskan Spa och vill kontrollera så att locket passar ditt bad så gäller följande tumregel. 
Spalocket kan vara något större än badet men med en mindre hörnradie.

 

Mät längden och bredden

Locket får inte vara för litet för spabadet så ett par centimeter extra är bättre då det gör det lättare att placera på spabadet. Det är därför viktigt att mäta från den yttersta kanten av spabadet enligt bild nedan. Kjolen från spalocket kommer dölja skillnaden och det kommer fortfarande att vara välisolerat..

 

Spalock mät längden och bredden

Mät hörnradien

Hörnradien mäter du på spabadet enlig bilden nedan. Med en något mindre hörnradie så sticker locket ut lite över kanten, men då locken har en överhängande kjol kommer varken utseende eller funktion att påverkas. Våra spalock har en hörnradie på 25 cm så mät och kontrollera att ditt bads hörnradie är 25 cm eller något mindre.

 

Spalock mät radien

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen