•  Fri frakt vid köp över 499 kr
  •  Snabba leveranser

 

0
0 kr

Spafilter

Rengör och spola av ditt spafilter minst var 14:e dag. Vi rekommenderar att du har två uppsättningar filter för enkel och effektiv hantering. Filtret bör bytas minst var 12:e månad för att behålla filtreringskapacitet. Ett dåligt rengjort filter kan skapa problem både utrustning och vattenkvalitén.
Läs mer

 

Längd

Diameter

Diameter anslutning

 

Våra Spafilter

Det traditionella patronfiltret för spa är det veckade, plisserade, lamellfiltret, som laddas i en filterbehållare. Filtret används för att ta bort organiska föreningar i vattnet. Tvättbara lamellfilter, tillverkat av polyester, tar bort föroreningar ner till storlek 20 micron i badvattnet. Ett sandfilter klarar att ta bort föroreningar stora som 40 micron.

Skötsel

Rengör och spola av ditt spafilter minst var 14:e dag. Vi rekommenderar att du har två uppsättningar filter för enkel och effektiv hantering. Filtret bör bytas minst var 12:e månad för att behålla filtreringskapacitet. Ett dåligt rengjort filter kan skapa problem både utrustning och vattenkvalitén. Det skadar inte att byta spafiltret tidigare än 12 månaders användning. Denna regel kom till för poolvatten och ett filter har betydligt tuffare liv i ett spabad. Byter du i tid så spar du på annan utrustning och får ett bättre vatten.

 

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen