•  Fri frakt vid köp över 499 kr
  •  Snabba leveranser

 

0
0 kr

Spafilter

Här finns en stort sortiment av spafilter som passar de flesta spabad. Här hittar du bland annat antibakteriella filter, Viskan Spa filter, filter med olika gängor och övriga spafilter. Tänk på att rengöra och spola av ditt spafilter minst var 14:e dag. Vi rekommenderar att du har två uppsättningar filter till ditt spabad för enkel och effektiv hantering. Spa filter bör bytas minst var 12:e månad för att behålla filtreringskapacitet. Ett dåligt rengjort filter kan göra så du får problem med både utrustning och vattenkvalitén i ditt bad.

Läs mer

Längd

Diameter

Diameter anslutning

 

Våra olika filter

Det traditionella patronfiltret för spa är det veckade, plisserade, lamellfiltret, som laddas i en filterbehållare. Filtret används för att ta bort organiska föreningar i vattnet. Tvättbara lamellfilter, tillverkat av polyester, tar bort föroreningar ner till storlek 20 micron i badvattnet. Ett sandfilter till spabad klarar att ta bort föroreningar stora som 40 micron.

Skötsel av spafilter

Rengör och spola av ditt spafilter minst var 14:e dag. Vi rekommenderar att du har två uppsättningar filter för enkel och effektiv hantering. Filtret bör bytas minst var 12:e månad för att behålla filtreringskapacitet. Ett dåligt rengjort filter kan skapa problem för både utrustning och vattenkvalitén i ditt spabad. Det skadar inte att byta spafiltret tidigare än 12 månaders användning. Denna regel kom till för poolvatten och ett filter har betydligt tuffare liv i ett spabad. Byter du i tid så spar du på annan utrustning och får ett bättre vatten.

 

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen