•  Fri frakt vid köp över 499 kr
  •  Snabba leveranser

 

0
0 kr

Pool Nedgrävd

Våra premium stålväggspooler finns i olika storlekar och former. De är idealiska för det skandinaviska klimatet och poolerna kan grävas ner eller byggas in i ett altandäck. Poolerna har komponenter av hög kvalitet som gör poolen stabil och tålig.

 

Nedgrävd pool smälter fint in i trädgården

Drömmer du om att ha en riktig pool i trädgården med möjligheten att svalka dig under de varma sommardagarna? Med våra nedgrävda pooler blir din dröm till verklighet! Poolen kommer öka din livskvalitet och även höja värdet på ditt hem - vilket gör det till en säker investering.

Stälväggspool Premium garanterar badglädje i många år framöver

Våra stålväggspooler från Chemoform är mycket stabila pooler med exklusiva komponenter som kan placeras nedgrävd i trädgården eller inbyggd i altandäcket som garanterat ger er mycket badglädje i mångar år framöver. De finns i flera olika storlekar, former och färger på linern som gör att du kan hitta en pool som kommer passa just din trädgård.

Enkel montering

Stålväggspool Premium är enkla att montera och kortfattat så rullar man ut bottenskyddsmattan, lägger ut bottenskenor och sätter i stålväggen som sätts ihop med en profilerad skena. Toppskenorna med snäpp-in-list gör monteringen av linern mycket enkel. Därefter monteras inbyggnadsdelar och filter och poolen är klar för att fyllas med vatten.

Tänk på att:

Underlaget där poolen ska placeras måste vara helt vågrätt, stabilt och slätt. Se till att inga rötter, kvistar stenar eller andra ojämna eller vassa föremål finns under poolen.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen