Om oss

Om oss

Vår affärsidé

Den utgår från dig, som kund. Vi ska erbjuda de bästa förutsättningarna för att som kund ha; valfrihet, trygghet och service till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Oberoende

Vi är inte bundna till någon enskild tillverkare eller leverantör. Vi kan erbjuda de spabad och pooler som motsvarar kundens behov och därigenom våra högt ställda krav på kvalitet, prestanda och service. I klartext innebär det att våra leverantörer måste prestera för att få leverera.

Kunskap

När du besöker Spabadsbutiken möts du inte bara av ett stort sortiment. Du möter också en kunnig personal. Vi utbildar och uppdaterar all personal kontinuerligt. Att vi sedan fokuserar på just bad av olika slag gör att vår kunskap inte splittras.

Garantier

Hög kvalitet, kunskap och service undanröjer de flesta bekymmer som kan uppstå i samband med ett spabadsinnehav. Däremot kan det hända att något i tillverkningen som kanske uppdagas långt senare. Tryggheten då är dels att ha tillgång till goda garantier, som för spabaden hos Spabadsbutiken är upp till 10 år. Dels är det att garantin efterföljs och levereras av kunnig personal. Vi ställer höga krav på våra leverantörer men också på oss själva.

Service

Alla spabad behöver någon form av underhåll om än relativt lite. Vi finns till för att hjälpa dig efter dina behov och önskemål. Vi säkerställer ett bekymmersfritt ägande.

Jämförelser

Våga fråga! Jämför och ställ krav på din leverantör av spabad, det gör vi. Via Internet kan du få en uppsjö av information. För att underlätta i dina jämförelser, kom gärna in butiken och ställ frågor. Du kan också använda dig av vår jämförelsetabell. Där kan du fylla i de saker som är viktiga och sedan jämföra mellan olika märken och modeller. Vi ser hellre att du väljer någon modell hos konkurrenterna än att rekommendera någon hos oss som du inte blir nöjd med. Däremot skulle vi bli förvånade om du inte hittar något i vårt utbud.

© Copyright 2019